fbpx

Ce trebuie să știi

Provocarea brandurilor este locul unde ne dorim să aducem jocuri și concursuri cu premii cât mai frumoase și interesante. 

Cum puteți să ajutați 

 Înscrie-te 

Prima înscriere va necesita să iți introduci datele personale pentru ca să poți fi indentificat în cazul, foarte probabil ;), în care vei câștiga un premiu la unul dintre concursurile si provocarile brandurilor.

Află mai multe despre
procesarea datelor AICI

Urmărește site-ul provocareabrandurilor.ro

Cu cât suntem mai mulți cu atât mai mari și frumoase vor fi concursurile și provocările. Da este important pentru branduri să poată avea acces la o audiență cat mai mare și implicit să se încerce să comunice și să interacționeze cu ea. 

Află mai multe despre
procesarea datelor AICI

Share-uiește și cu prietenii

În aceași idee poți să iți aduci prietenii și familia în comunitatea noastră. Bucuria de a descoperii noi jocuri și premii este mai intensa intr-o comunitate mare. Plus poți să câștigi premii garantate dacă aduci noi membri.  

Află despre programul de loializare și premiile garantate.

 

Datele persoanele sunt importante

Datele personale cum ar fi adresa numarul de telefon și adresa de email sunt folosite pentru identificarea inscrierilor și validarea câștigătorilor. Datele tale vor fi folosite în scopuri de marketing doar dacă iți vei da acordul. 

Află mai multe despre
procesarea datelor AICI

Regulamente și aspecte legale

Pentru fiecare provocare și concurs va exista un regulament pentru a asigura transparența și corectitudinea desfășurării lor. Participarea la acestea nu va presupune nici o cheltuială, exceptia concursurilor unde participarea este condiționată de achiziția unui produs sau în care inscrierea se va face prin SMS (costul standard al abonamentului pe care il detine utilizatorul). Premiile cu valoare mai mare de 599 de ron sunt impozitate însa impozitul va fi suportat de catre organizator nu de către caștigători.