Politica de livrare

Pretul platit de client pentru produsele digitale din magazin este afisat la fiecare produs, in pagina Magazin a website-ului.

 

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (la adresa de e-mail specificata in comanda) sau sub forma de parola si user in email, deci nu exista ca produse fizice care sa fie livrate clientului. Plata pentru ele se face exclusiv online (prin card/transfer bancar) si livrarea produsului (prin email).

 

Produsele digitale prezentate pe site și care pot fi achizitionate/accesate individual fie sunt fisiere audio mp3, video mp4, imagini in format png sau jpg/jpeg sau fisiere Word sau PDF. Este obligatia si responsabilitatea cumparatorilor sa se asigure ca dispozitivele pe care vor primi produsele cumparate pot descarca aceste fisiere, inainte de a realiza achizitia.

 

In masura in care clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care D+I Activation Agency SRL s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Linkurile de download oferite clientului, nu pot fi retrase odata ce au fost trimise. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

 

In situatia in care clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat clientului i s-a livrat un link de download valid, pentru fisiere in formatul specificat mai sus.

 

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.